Logo MomsCare
 
 

A je tu nový rok

Momíkův koutek Deloitte

Vánoce nám rychle utekly, oslavili jsme začátek nového roku a už jsme se nemohli dočkat do koutku. Copak nás asi letos čeká?

 
 

Minule jsme vám slíbili, milí rodičové a prarodičové, tety a strejdové a všichni, kdo nás čtete, že vám prozradíme, co nám ten Ježíšek do koutku nadělil. Jste napjatí? No dobře! Je to piano! Obrovské, krásné, i s nohama. Můžeme ho mít ale i na stole nebo na zemi. A tety nás na něj dokonce nechají zahrát! Je to paráda! My jsme totiž myšky zvědavé a vše musíme prozkoumat, vyzkoušet a osahat. Skoro každý den teď hrajeme a zpíváme písničky. Schválně, poslechněte si mě někdy doma, co už z koutku umím zazpívat...

                        


                        

            


                        


                        

Hned, co jsme se po Vanocích sešli, říkali jsme si o 3 králích. Kašpar, Melichar a ten černý vzadu, Baltazar. Ti, kteří přinesli Ježíškovi do betléma dárky. Vyráběli jsme královské koruny, abychom si vyzkoušeli, jaké to je, cítit se chvíli královsky. Šli jsme v průvodu a prozpěvovali si .. My třiii krááálovéééé jdeeeme k váááám,... to vám bylo tak super! Proto jsme, přesně jako oni, šli zkontrolovat, jak se daří rybičkám a kančenkám. Zkoumali jsme, co všechno umí Královna Zima, jak dokáže zamrazit větvičky, trávu a dokonce umí nechat zmrznout i vodu. To bylo překvapení, když za námi kačer nepřiplaval, ale přiběhl. 

                        

                        

            

                        

Jo a mimo to, taky skoro každý den chceme cvičit a tančit! A o tom vám zase povíme v dalším článku.


                        

                        

            

Vaše děti


 


 
 
Zveřejněno: 16. ledna. 2020 0:00