Logo MomsCare
 
 

Konec prázdnin


Uteklo to jako voda a prázdniny jsou už za námi.

A jak jsme si užili jejich konec? No přece parádně jako každý týden s Momíkem.

Nebudeme vás už napínat a pojďte si to s námi připomenout

 
 

Naši milí rodičové … týden opět utekl jako voda … co týden .. ale celé prázdniny jsou fuč, právě proto jsme se celý poslední týden v Momíkovi věnovali opakování.


Zvládli jsme toho opět moc a moc. 

Všichni jsme si vyrobili záložky do knížek, školáci do učebnic, krásně jsme si je vyzdobili podle naší fantazie. 


Teplé dopoledne jsme trávili opět na hřištích, kde jsme stavěli hrady, zdolávali skluzavky a houpali se na houpačkách a úplně nejraději jsme si užívali poslední teplý písek a chodili bosí. 

            


Opakovali jsme si nejznámější písničky, pokračovali v rozbalování dalších krabic plných nových her, to byste panečku koukali, my nestačili valit oči. 


A jaká byla legrace mluvit mimozemštinou! Zvládli jsme to všichni … a Vy byste byli překvapeni, ze mimozemštinu zvládnete taky … víte, co znamená třeba K-O-Č-K-A nebo V-R-T-U-L-N-Í-K? Je to jednoduché, že? Zopakovali jsme si i první a poslední písmenka ve slovech, barvičky … a jak zábavně? Přiřazovali jsme barevné kolíčky na stejné barevné papíry. 

            


Zahráli jsme si na školu, psali na tabuli, vyplnili par pracovních listů a zahráli si na tělocvik, to nevěřili byste, jak jsme všichni mrštní, rychlý a nejšikovnější. 

          

  

Jak jsme říkali … týden utekl jako voda, prázdniny ještě rychleji…. S někým jsme se na nějakou dobu rozloučili, s někým se budeme vídat pravidelně. Bylo to parádní prázdniny…

Tak zatím ahoj Momíku! 


Tento týden už v plné sestavě Marťa, Hanka, Markét a Ivet


 
 
Zveřejněno: 8. září. 2019 7:07