Logo MomsCare
 
 

Podzimní sklizeň a Halloween v Brně

Co si kdo zaseje, to si také sklidí… A my jsme si v Brně zaseli spoustu nápadů, ze kterých měli potom radost děti i rodiče.:) 

 
 

,,Zavařili“ jsme si do sklenic razítka z brambor a jablíček, která jsme si poctivě sami připravili, z modelíny na nás vykoukl šnek, který si pochutnával na spadeném listí a zahoukala na nás sova, velká jako oříšek…😊 

                        


            

Vyráběli kluci i holky, stejně jako jsme si všichni povídali o podzimu a všem, co k němu patří… Jaké ovoce sklízíme, jaké zavařujeme a na čem si můžeme pochutnat jen tak, pro radost.


Nohy jsme si protáhli u prima her, kde nechyběla ani klasika ve formě schovávané a procvičení podzimních barev u ,,Čáp ztratil čepičku…“.

Podzim nám přinesl plno nových barev do koutku a Podzimní sklizeň i vůni a atmosféru, která k podzimu patří…¨

Další týden se nesl v duchu oblíbeného Halloweenu… Pomocí prstových barev jsme si vyrobili strašidla, čarodějné kočky i čarodějnice, z našich nožiček, které jsme doladili čarovným umem našich rukou… Uzdu fantazii jsme upustili s plastelínou a opravdu jsme si meze nekladli, takže výrobky stály za to! 


                        


                        

                        



Domů nikdo nešel sám, všechny doprovázeli pavoučci, kteří chránili naše děti před strašáky… Tedy, kdyby je strašáci poznali, pod těmi namalovanými obličeji, tentokrát tvořenými čistě dle přání každého.

                        

                        

Strašidýlka si procvičila i motoriku a nápaditost během her, které nás provázely celým dnem a všichni jsme si ty naše Halloweenské dny užili s úsměvem.

            

Týnka, Hanka, Linda, Markét a Anička


 
 
Zveřejněno: 16. listopadu. 2019 8:25