Logo MomsCare
 
 

Sněhurka

Momíkův koutek Avast Praha

Máme za sebou povedený týden s pohádkou o Sněhurce, opět jsme toho zvládli moc.

Povídali jsme si o všem co o pohádce víme, poté jsme si ji celou přečetli a vrhli se na vyráběni zrcadel, jako měla zla královna.

 
 

Hráli jsme pohádkové pexeso abychom si osvěžili všechny pohádky a ne jen tu o Sněhurce, tancovali jsme jako princezny, navlékali jsme korále pro princezny a abychom si protáhli nožičky i ručičky, proběhli jsme opičí dráhu, všem nám to moc pěkně šlo. Abychom potrápili i ručičky, zkoušeli jsme kreslit do mouky různě složité ornamenty podle předlohy, naučili jsme se, ze vždy se píše zleva do prava, pro mnohé z nás to byla velká novinka.


                        


                        

                        

                        

S přehledem jsme zvládli i stavbu zámku pro princeznu a nevěřili by jste jací z nás byli živí sněhuláci, tetě dalo spousty práce aby z nás zase udělala děti, aby nás rodiče poznali. Na závěr jsme si udělali pokus s otráveným jablkem, to se nám mooooc líbilo a jako odměnu jsme zašli do “kina” na hodně starou pohádku od Disneyho a na jakou jinou, než na Sněhurku … A co by to bylo za správné kino bez popcornu? Tety nám ho k tomu udělaly, vážně jsme byli jako v kině … Pak jsme ještě pro jistotu spočítali trpaslíky a uložili je do postýlek, to nás moc bavilo. 


            

Nezapomněli jsme ani složit puzzle se Sněhurkou, některým z nás to šlo na výbornou. 

            


Určitě nemáte pochyby, že jsme si i tento týden náramně užili. A my už se těšíme na další a na všechno, co si pro nás tety připraví, vždy nás něčím překvapí a my jsme vždy nedočkavý na další den s Momíkem. 

                        


                        



Tak ahoj, Marťa, Anička, Ivet, Market a Hani.


 
 
Zveřejněno: 26. ledna. 2020 8:50