Logo MomsCare
 
 

Superhrdinové z Barclays

V druhém srpnovém týdnu se za zdmi Barclays zrodili noví superhrdinové

 
 

V srpnu proběhl letošní druhý příměstský tábor, kde se téměř dvě desítky dětí sešly, aby spolu strávily část prázdnin a zažily společně nová dobrodružství. 



Neohrožení bojovníci dobra se v průběhu pěti dní zocelili v klíčových hrdinských dovednostech a společně se každým dnem zlepšovali. Čekala na ně celá řada překážek a záludností, ty však hravě překonali, čímž jen potvrdili, že do své role byli vybráni opravdu správně.



První den je čekalo velké seznámení a vytvoření si vlastního kostýmu. A také se naši superhrnové museli představit, kdo vlastně jsou a jaké mají hrdinské vlastnosti. Také si hrdinové vyzkoušeli jednu z nejdůležitějších vlastností a to byl let nad městem.






Druhý den výcviku byl ve znamení mrštnosti a pohotovosti. Naši hrdinové se museli jako pavouci proplétat mezi laserovými paprsky, ale také museli prokázat pohotovost a dobrou paměť.






Třetí den naše hrdiny čekalo setkání se skutečnými hrdiny - hasiči. Hasiči je provedli svou zbrojnicí, nechali je nakouknout do svých aut a také vyzkoušet výzbroj. Samozřejmě nechybělo ani míření na cíl s proudem vody z hasičské hadice. Po exkurzi na naše hrdiny čekal nelehký úkol a to zachránit zvířátka z ledu - jak se jim dařilo, můžete na fotkách vidět sami.






Čtvrtý den byl ve znamení celodenního výletu, ale hlavně her, při kterých naši superhrdinové trénovali své dovednosti na závěrečnou zkoušku dovedností.







Poslední den je čekala velká zkouška dovedností, na jejímž konci byla zasloužená odměna - naši hrdinové museli splnit 12 nelehkých úkolů. Už teď vám ale můžeme prozradit, že to všichni zládli!





Milí superhrdinové, děkujeme Vám za úžasný týden nabitý skvělými zážitky, na které jistě budeme všichni ještě dlouho vzpomínat. Nenechte vaše schopnosti zlenivět a využijte své superschopnosti ve prospěch dobra! Těšíme se na vás zase za rok


superhrdinka Hanka a dvě M. :-)

 
 
Zveřejněno: 18. srpna. 2021 10:47