Logo MomsCare
 
 

Září s Momíkem v Deloitte

Začátek školního roku je už za námi.

Pojďte si přečíst, jak jsme si ho užili my.

Už se těšíme na další dobrodružství.

 
 

A máme tady září…

Hurá škol(k)a volá! bylo i u Momíka hlavním tématem. Nejen, že naši starší kamarádi šli do škol, ale i naši sourozenci nastupovali do školek. Nás v koutku bylo tentokrát méně, ale to vůbec nevadilo. Zvládli jsme si zahrát seznamovací hry, říct si, co máme a naopak nemáme rádi. Co se nám na našem koutku líbí a co nám tam třeba chybí (na nic jsme nepřišli, je to tam skvělé :-) )

            


Posílali jsme si míč a tím jsme se představili, pletli jsme pavučinu přátelství – a to vám povíme, byla to pěkná fuška, ti pavoučci jsou ale šikovní, že nás tety nezvládly ani vyfotit. Za to to zvládli venku, kde jsme už jako pavoučci lezli po síti a zkoušeli si, jaké to je, nechodit po zemi, ale po očkách pavučiny.

                        

            



Povídali jsme si o tom, proč do koutku chodíme, jak je to super. Taky o tom, jakým dopravním prostředkem můžeme přijet a jak je důležitá bezpečnost. Moc dobře totiž víme, že když svítí zelená, jdeme, a když zase červená, musíme stát. Na hřišti jsme si to vyzkoušeli na motorkách, koloběžkách a byli jsme moc šikovní. Taky jsme malovali a zpívali s kytarou, kdy jsme si i zatančily, o tom ale zase víc příště :-) 

                        


Anet, Janča a Evča


 
 
Zveřejněno: 22. září. 2019 18:50